Snowcross World Championship in English Snowcross World Championship kotisivut Suomeksi
Snowcross World Championship Jyväskylässä 2016
Snowcross Finlandin tuoreimmat uutiset Tietoutta kilpailijoille Tietoutta yleisölle Tietoutta medialle Kelkka & ATV Expo Yhteistyökumppanit vauhdissa mukana Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
 
Yhteistyökumppanit vauhdissamme mukana
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Tapahtumakaupunki Jyväskylä
Tapahtumakaupunki Jyväskylä - www.jkl.fi
Jyväskylä on Keski-Suomen maakuntakeskus, yliopistokaupunki ja väkiluvultaan Suomen seitsemänneksi suurin kaupunki ja viidenneksi suurin taajama. Jyväskylä on merkittävä kasvukeskus.

Keskisuomalainen
Keskisuomalainen - www.ksml.fi
Keskisuomalainen on jyväskyläläinen mediakokonaisuus. Paperinen sanomalehti menee tilattuna noin 61 000 talouteen ja tavoittaa kaikkiaan päivittäin 132 000 lukijaa. Päivittäisen uutissisällön lisäksi Keskisuomalainen tarjoaa monipuolisen valikoiman erikoisaiheisiin paneutuvia erikoislehtiä ja teemasivustoja. Lisäksi sähköinen palvelu KSML.fi täydentää paperilehteä ja vahvistaa tavoittavuutta. Yhteinen lukijamäärä on 355 000 viikossa.

Jyväs-Parkki
Jyväs-Parkki - www.jyvasparkki.fi
Jyväs-Parkki on Jyväskylän Kaupungin omistama yhtiö, joka tarjoaa pysäköintipalveluja yhdeksän pysäköintitalon voimin.


Sokos Hotels Alexandra & Paviljonki Jyväskylässä
Sokos Hotels - www.sokoshotels.fi
Original Sokos Hotel Alexandra ja Paviljonki ovat kokousvieraiden ja lapsiperheiden suosimat monipuoliset ja lämminhenkiset hotellit Jyväskylän keskustassa. Kummassakin hotellissa viihtyy niin lomareissussa olevat lapsiperheet kuin työmatkailevat kokousasiakkaatkin ja ne sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Tapahtumakaupunki Jyväskylä
K-Supermarket Lutakko - www.k-supermarket.fi/kaupat
K-supermarket on tavallista parempi ruokakauppa, jonka vahvuuksia ovat erinomainen palvelu ja laajat ruokatuotteiden valikoimat. K-Supermarket Lutakko sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Jyväskylän Paviljongin välittömässä läheisyydessä.

Tapahtumakaupunki Jyväskylä
Lippuagentti - www.lippuagentti.fi
Lippuagentti tarjoaa dynaamista lipunmyyntiä, joka skaalautuu ominaisuuksien ja palvelun puolesta täysin tapahtumaasi sopivaksi. Yrityksen palvelu tarjoaa useita mahdollisuuksia lippumenekin edistämiseksi sekä ansainnan maksimoimiseksi.

JYP
JYP - www.jypliiga.fi
JYP on vuonna 1923 perustettu jyväskyläläinen jääkiekkoseura, jonka edustusjoukkue pelaa jääkiekon SM-liigassa. JYP on kevään 2009 ja 2012 jääkiekon Suomen mestari sekä vuosien 1997 ja 1998 naisten Suomen-mestari. JYP voitti myös European Trophyn vuonna 2013. Nykyään joukkue on mukana CHL:ssä eli jääkiekon mestarien liigassa.

Laakkonen BMW Premium Selection
Laakkonen BMW Premium Selection
BMW Premium Selection on BMW:n oma, tarkasti standardoitu vaihtoauto-ohjelma. Se tarjoaa turvallisen tavan hankkia vähän ajettu, käyttöhistorialtaan varmistettu ja kauttaaltaan tarkistettu BMW peräti 24 kuukauden takuulla tai max 40.000 km luovutushetken kilometrimäärään. BMW Premium Selection –vaihtoautot myy Laakkonen!
>> Tutustu BMW Premium Selection autovalikoimaamme tästä!

Blingfactory.fi
Blingfactory.fi - www.blingfactory.fi
Blingfactory.fi -verkkokauppa on moottorikelkkojen billet-osien tavaratalo. Tuotevalikoimaltaan Blingfactory.fi on alallaan Euroopan suurin. Verkkokaupan tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Niiden huippulaadun takaa keskisuomalaisen Ka-Mu Oy:n yli kahdenkymmenen konepaja-ammattilaisen timantinkova teami.Kaikki Blingfactoryn tuotteet suunnitellaan käyttäen nykyaikaista 3-d mallinnusta. Tämä menetelmä mahdollistaa myös asiakaskohtaiset räätälöinnit nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Radio Kompassi
Radio Kompassi - www.radiokompassi.fi
Radio Kompassi on suomalainen paikallisradio, joka toimii Jyväskylässä. Kanava kuuluu Jyväskylässä, Äänekoskella ja Ähtärissä. Kaikki ohjelmat on paikallista Jyvässeudun asiaa ja paikallisuutiset tulevat lähetysaikoina aina tasatunnein. Toimituksen tilat sijaitsevat Jyväskylän keskustassa Kävelykadulla.

Jyväskylän Moottoriurheilijat ry
JMU - www.jmu.fi
Jyväskylän Moottoriurheilijat ry on vuonna 1951 perustettu moottoriurheilukerho, jonka toiminta keskittyy moottoriurheilutapahtumien järjestämiseen. JMU järjestää Snowcross World Championship kilpailut Jyväskylässä maaliskuussa 2016.

MediaGuru Jack Bacon
MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi
Vuodesta 2002 lähtien jyväskyläläinen MediaGuru Jack Bacon on toteuttanut yksilöllisen monipuolisia, laadukkaita sekä ennen kaikkea nykyaikaisia digitaalisen median palveluja yritysten, yhteisöjen sekä yksityisten henkilöiden tarpeisiin. Snowcross World Championship kilpailun graafinen ilme ilmoituksista kotisivuihin saakka on MediaGuru Jack Baconin tuotantoa.